Wedstrijd Dames Ferwert

Rosa 3e Plaats in Ferwert

 

Zondag kwamen de dames Rosa, Emy, Alyanne, Esther, Yashila en Mallika in actie in Ferwert.

Rosa begon de dag in de categorie Instap N3. Ze turnde een hele strakke wedstrijd. Op balk turnde ze beter dan iedereen (1e cijfer) en met een 3e plek op sprong, 4e plek op brug en 7e plek op vloer wist ze de bronzen medaille te veroveren!


Emy turnde in de categorie Senior F. Zij begon met balk, waar het direct misging. Met enkele vallen was een goede klassering meteen uit het zicht. Hierna ging het echter veel beter, op sprong wist ze het 5e cijfer te halen. Ze eindigde uiteindelijk als 13e.

 

Alyanne en Esther turnden in de categorie Jeugd F. Beide dames begonnen met mooie oefeningen op sprong en brug. Helaas was de balk hen niet goedgezind, beide dames gingen er een keer af. Een goede vloeroefening gaf wel een mooie afsluiter, Esther eindigde als 7e, Alyanne als 8e.

 

Als laatsten kwamen Yashila en Mallika aan de beurt. Yashila turnde door een blessure alleen de balk en vloer. Ook hier was de balk niet het beste toestel. Op vloer haalde ze het 5e cijfer. Mallika wist het 5e cijfer te halen op sprong. Maar na een nette brugoefening ging ook bij haar de balk de mist in. Met een nette vloeroefening sloot ze de wedstrijd keurig af. Mallika eindigde op de 6e plek. Yashila moest met cijfers op maar 2 toestellen genoegen nemen met de laatste plek.